Väckarklocka - Karlsson Tube Dark Wood Veneer

4 recension(er)
Karlsson Karlsson

KA5654DW

Ny produkt

Digital väckarklocka trä tub - Karlsson Tube Dark Wood Veneer Förstora

Bordsklocka / väckarur, 21x9x4,5 cm, träfaner

Mer detaljer

I lager

599 kr

inkl. moms
 • Fri frakt FRI FRAKT
 • Leveranstid: 1-3 dagar Leveranstid: 1-3 dagar
 • Ingen fakturaavgift Ingen fakturaavgift
 • Prisgaranti Prisgaranti
 • Öppet köp 60 dagars öppet köp

Väggklockor från Karlsson

En riktigt snygg väckarklocka formad som en tub i träfaner med LED-display. Det finns möjlighet att ställa in tre olika alarmtider och klockan har även visning av datum och temperatur. Som pricken över i:et finns det ett energisparläge för LED-displayen - och när detta är aktivt så går det att aktivera displayen med hjälp av en klappning eller liknande (displayen kan även tändas genom beröring av klockan).
Klockan drivs med den medföljande USB-kabeln (krävs strömadapter om den ska anslutas till vägguttaget), men den kan även drivas med 3st AAA batterier (ingår ej). Batteridrift bör ses som ett reservalternativ, framför allt vid användande utan klockans energisparläge aktiverat (detta förkortar batteritiden avsevärt).

Tillverkare: Karlsson

Storlek: 21x9x4,5 cm

Material: Träfaner

Karlsson är ett välkänt holländskt varumärke, vars väggklockor och bordsklockor säljs över hela världen. 1999 tog företaget Present Time, Karlsson under sina vingar och bidrog till att varumärket växte internationellt. Idag har Present Time-familjen sitt eget design-team, men tar även i många fall hjälp av andra erkända designers när det ska tas fram nya produkter.

2021-04-24

Snygg men inte mer

Väldigt stilren och snygg klocka, ser ut och känns som bra kvalitet när man tar i den. Men jag köpte den för att ha som väckarklocka och till det funkar den inte särskilt bra.
1. Det är knepigt att ställa in larmet, man måste va snabb som fanken och trycka på rätt sätt på rätt ställe för att komma in i rätt meny.
2. man måste knappa sig igenom hela menyn och lyssna till massa pip även för att stänga av larmet (inget man vill göra med en sovande baby i sovrummet)
3. Det är knepigt att se om larmet är på. Ska enligt manualen (som inte finns på svenska) finnas en prick som ska lysa för att indikera när larmet är på, men det gör det inte på min.
4. Den lyser på tok för starkt för att passa i sovrummet och det går inte justera ljusstyrkan
5. Det finns bara ett alarmljud och det går inte justera ljusstyrkan, vilken är tillräckligt hög för att skrämma livet ur min bebis.

Men om du bara är ute efter en skitsnygg bordssklocka: KÖP!!!

  2021-03-05

  Not practical

  It's a beautiful clock but not easy to set the alarm. There is no off switch to cancel the alarm easily. You have to go through all the settings to turn it off and listen to lots of loud beeping.

   2019-11-09

   Inte värd pengarna

   Mycket fin klocka med härlig display!
   Dock flera nackdelar:

   - Kan endast visa en enhet åt gången (inte tid, datum och temperatur samtidigt)
   - Väckarklockan har inga inställningsmöjligheter förutom klockslag. Signal, volym, stegring etc. går inte att välja och signalen är förfärlig och hög!

   Vi köpte denna för att ha i sovrummet och som skulle ersätta väckarklockan i våra mobiler då vi inte vill ha dem i rummet. Detta kan den dock inte då det är hemskt att vakna till ljudet av den.

   Enbart som en klocka är den väldigt fin, men inget mer.

    2017-09-04

    Karlsson

    Super snygg klocka. Vi är jätte nöjda. Stora bra siffror. Bra med olika funktioner som datum o grader. Vi kör med bara batteri. Skönt slippa sladd. Flyttar den mellan husbilen o huset.

     Skriv din recension !

     Skriv din recension

     Väckarklocka - Karlsson Tube Dark Wood Veneer

     Väckarklocka - Karlsson Tube Dark Wood Veneer

     Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse.Jag förstår