Väckarklocka - Karlsson Tube Dark Wood Veneer

3 recension(er)
Karlsson Karlsson

KA5654DW

Ny produkt

Digital väckarklocka trä tub - Karlsson Tube Dark Wood Veneer Förstora

Bordsklocka / väckarur, 21x9x4,5 cm, träfaner

Mer detaljer

I lager

549 kr

inkl. moms
 • Frakt: 49 kr (Fri frakt över 599 kr) Frakt: 49 kr (Fri frakt över 599 kr)
 • Leveranstid: 1-3 dagar Leveranstid: 1-3 dagar
 • Ingen fakturaavgift Ingen fakturaavgift
 • Prisgaranti Prisgaranti
 • Öppet köp 60 dagars öppet köp

Väggklockor från Karlsson

En riktigt snygg väckarklocka formad som en tub i träfaner med LED-display. Det finns möjlighet att ställa in tre olika alarmtider och klockan har även visning av datum och temperatur. Som pricken över i:et finns det ett energisparläge för LED-displayen - och när detta är aktivt så går det att aktivera displayen med hjälp av en klappning eller liknande (displayen kan även tändas genom beröring av klockan).
Klockan drivs med den medföljande USB-kabeln (krävs strömadapter om den ska anslutas till vägguttaget), men den kan även drivas med 3st AAA batterier (ingår ej). Batteridrift bör ses som ett reservalternativ, framför allt vid användande utan klockans energisparläge aktiverat (detta förkortar batteritiden avsevärt).

Tillverkare: Karlsson

Storlek: 21x9x4,5 cm

Material: Träfaner

Karlsson är ett välkänt holländskt varumärke, vars väggklockor och bordsklockor säljs över hela världen. 1999 tog företaget Present Time, Karlsson under sina vingar och bidrog till att varumärket växte internationellt. Idag har Present Time-familjen sitt eget design-team, men tar även i många fall hjälp av andra erkända designers när det ska tas fram nya produkter.

2021-03-05

Not practical

It's a beautiful clock but not easy to set the alarm. There is no off switch to cancel the alarm easily. You have to go through all the settings to turn it off and listen to lots of loud beeping.

  2019-11-09

  Inte värd pengarna

  Mycket fin klocka med härlig display!
  Dock flera nackdelar:

  - Kan endast visa en enhet åt gången (inte tid, datum och temperatur samtidigt)
  - Väckarklockan har inga inställningsmöjligheter förutom klockslag. Signal, volym, stegring etc. går inte att välja och signalen är förfärlig och hög!

  Vi köpte denna för att ha i sovrummet och som skulle ersätta väckarklockan i våra mobiler då vi inte vill ha dem i rummet. Detta kan den dock inte då det är hemskt att vakna till ljudet av den.

  Enbart som en klocka är den väldigt fin, men inget mer.

   2017-09-04

   Karlsson

   Super snygg klocka. Vi är jätte nöjda. Stora bra siffror. Bra med olika funktioner som datum o grader. Vi kör med bara batteri. Skönt slippa sladd. Flyttar den mellan husbilen o huset.

    Skriv din recension !

    Skriv din recension

    Väckarklocka - Karlsson Tube Dark Wood Veneer

    Väckarklocka - Karlsson Tube Dark Wood Veneer

    Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse.Jag förstår