Väckarklocka - Karlsson Tube Bamboo

Karlsson Karlsson

KA5724

Ny produkt

Nyhet Digital väckarklocka - Karlsson Tube Bamboo bambu Förstora

Bordsklocka / väckarur, 14,8x7x4,2 cm, bambuträ

Mer detaljer

I lager

599 kr

inkl. moms
  • Fri frakt FRI FRAKT
  • Leveranstid: 1-3 dagar Leveranstid: 1-3 dagar
  • Ingen fakturaavgift Ingen fakturaavgift
  • Prisgaranti Prisgaranti
  • Öppet köp 60 dagars öppet köp

Väggklockor från Karlsson

En riktigt snygg väckarklocka formad som en tub i bambuträ med LED-display. Det finns möjlighet att ställa in tre olika alarmtider (samt möjlighet att larmet bara aktiveras mån - fre och är avstängt lör - sön) och klockan har även visning av datum och temperatur. Som pricken över i:et finns det ett energisparläge för LED-displayen - och när detta är aktivt så går det att aktivera displayen med hjälp av en klappning eller liknande (displayen kan även tändas genom beröring av klockan).
Displayens ljusstyrka halveras mellan 18:00 - 07:00 och ljusstyrkan kan övrig tid ställas in manuellt från låg till hög i tre olika steg.
Klockan drivs med den medföljande USB-kabeln (krävs strömadapter om den ska anslutas till vägguttaget), men den kan även drivas med 4st AAA batterier (ingår ej). Batteridrift bör ses som ett reservalternativ, framför allt vid användande utan klockans energisparläge aktiverat (detta förkortar batteritiden avsevärt).

Tillverkare: Karlsson

Storlek: 14,8x7x4,2 cm

Material: Bambuträ

Karlsson är ett välkänt holländskt varumärke, vars väggklockor och bordsklockor säljs över hela världen. 1999 tog företaget Present Time, Karlsson under sina vingar och bidrog till att varumärket växte internationellt. Idag har Present Time-familjen sitt eget design-team, men tar även i många fall hjälp av andra erkända designers när det ska tas fram nya produkter.

Skriv din recension

Väckarklocka - Karlsson Tube Bamboo

Väckarklocka - Karlsson Tube Bamboo

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse.Jag förstår